Uitzwaaitocht Boekel Gibraltar

Uitzwaaitocht Boekel Gibraltar

Uitzwaaitocht Boekel Gibraltar

Op 30 juni 2018 kwamen John Reijbroek en Enrico van den Tillaart samen met aanmoedigende familie, vrienden en veel belangstellenden aan het St. Agatha plein te Boekel waar Burgemeester Bos de uitzwaaitocht opende en daarmee tevens de eerste actie van Stichting Kitty. Deze zaterdagochtend werd gepresenteerd door Jan van den Elzen ( Boekels Kwatierke ) die op vrolijke wijze diverse interviews afnam. Ook Kitty kon bij deze vrolijke dag aanwezig zijn.
Tevens was er muzikale ondersteuning van zanger Maus die een lied met zelf geschreven tekst over de stichting en de fietstocht ten gehore bracht . Jacky verhuur zorgde voor gratis koffie en de cake, broodjes en beleg werden beschikbaar gesteld door de lokale bakkers Merks en van der Ven en supermarkt Coop. Ook vanuit Gemert kwam ondersteuning van Jumbo die ons voorzag van vele liters water in kleine flesjes voor onderweg op deze warme zomerdag.

Onder luid geronk van de motoren van Off road club de Vlammers en met medewerking van fietsclub Boekels Verzet werd samen met zo’n 75 deelnemers de weg richting Gibraltar ingezet. In Hamond België namen Enrico en John afscheid van de laatste groep fietsers en van Kitty en familie die per auto naar dit afgesproken punt kwamen.

De twee vervolgden hierna hun tocht richting het zuidelijkste puntje van Europa. Hun doel : Daar geheel fietsend te geraken binnen 14 dagen.

Foto’s van de tocht en meer hierover te lezen in het artikel “Boekel Gibraltar 2018”.

Terug naar activiteiten Doneer nu!