Goede doelendag middelbare school ’t Hooghe Landt Amersfoort

Goede doelendag middelbare school ’t Hooghe Landt Amersfoort

Goede doelendag middelbare school ’t Hooghe Landt Amersfoort

Op 15 nov. 2019 bracht Stichting Kitty een bezoek aan ’t Hooghe Landt college in Amersfoort om te vertellen over de stichting en over Neurofibromatose type 2.

Dit was op uitnodiging van Danique en Hanneke, twee leerlingen van deze middelbare school die werden geïnspireerd door hun achterbuurjongen Jurian die leed aan NF2.

Begin dit jaar droegen zij daarom Stichting Kitty voor bij hun schoolbestuur voor de goede doelen dag. Dit werd door het schoolbestuur goedgekeurd en zo werden op 15 november alle klassen toegesproken. Op 20 december zal deze dag plaatsvinden en per klas zal men in de periode tot aan deze datum acties bedenken om op verschillende manieren geld in te zamelen voor NF2.

Dit is natuurlijk een geweldig initiatief en we zijn ontzettend benieuwd op welke creatieve wijzen de inzamelingen tot stand zullen komen.

Danique, Hanneke, het schoolbestuur en alle leerlingen die meedoen alvast ontzettend bedankt .

Twee jongens hebben hun hoofd kaal geschoren om geld op te halen voor stichting Kitty.

In totaal werd een bedrag opgehaald voor Stichting Kitty van ruim € 3500,- met hun goededoelenactie.

Binnenkort brengt Stichting Kitty weer een bezoek aan het college om iedereen officieel te bedanken en de donatie in ontvangst te nemen.

Dit is natuurlijk een geweldige actie en opsteker voor Stichting Kitty die het bedrag weer volledig overdraagt aan het LUMC te Leiden.

Bedankt ! Iedereen van het college ‘t hooghelandt.  Echt geweldig !!!

Terug naar activiteiten Doneer nu!